Over ons

Partner in arbeidsbemiddeling

STAFF Recruitment is een ambitieus arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies en heeft haar werkgebied in heel Nederland.

Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor professionals om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers is de STAFF Recruitment consultant een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel maar spreken onze professionals graag ook op andere locaties. Kortom STAFF Recruitment komt naar je toe en op de momenten dat het jou uitkomt!

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze ambities en hoe wij je nog succesvoller kunnen maken!

Ook zoeken wij nieuwe Consultants voor diverse vakgebieden voor meerdere regio’s in Nederland. Bekijk onze interne vacature mogelijkheden.

Tot snel!

STAFF Recruitment kent de volgende vakgebieden:

SR MARINE & OFFSHORE
SR LOGISTICS
SR MAINTANCE/MANUFACTORING
SR FOOD & PHARMA
SR PROCUREMENT
SR PUBLIC
SR FINANCE
SR BOUW/INFRA/INSTALLATIE
SR IT
SR SALES & MARKETING
SR HRM

Schrijf je direct in

Wil jij dat Staff Recruitment je helpt met het vinden van een ambitieuze baan? Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons.

Inschrijven

Het team van STAFF Recruitment bestaat uit de volgende medewerkers:

Mijn Staff Recruitment

STAFF Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.